Ornela Malogorski

Ornela Malogorski

Ornela Malogorski radi u bjelovarskoj Komercijalnoj i trgovačkoj školi kao pedagoginja. Majka je dvoje djece, vrijedna radnica koja uza sve svoje obveze radi s nastavnicima i stručnim suradnicima na stručnom usavršavanju, volontira u klubu liječenih alkoholičara, Centru za prevenciju ovisnosti, vodi nadzor djece i mladih rizičnih ponašanja, organizira školske humanitarne akcije i različite akcije za bolesne sugrađane. Pomaže učenicima težeg imovinskog stanja i u pomoć uključuje cijelu školu. Održala je više od dvije stotine pedagoških radionica iz područja prevencije ovisnosti, prevencije nasilja i usvajanja komunikacijskih vještina s djecom, mladima i odgojno-obrazovnim djelatnicima te surađivala u izradi priručnika iz zdravstvenog odgoja za područje nasilja.
Članica je županijskog Savjeta za zdravlje, Povjerenstva za suzbijanje zlouporabe droga, Odbora Grad-prijatelj djece, predavačica radne pedagogije na Pučkom učilištu, upisana u Registar sudaca miritelja pri Ministarstvu pravosuđa, sutkinja porotnica na sudu za maloljetnike. Dvije godine zaredom dobila je priznanje županije Bjelovarsko-bilogorske za promicanje ugleda školstva te priznanje Crvenog križa za doprinos širenju ideja humanosti Crvenog križa.
Trenutačno radi na programima sa srednjoškolcima: Nasilje u vezama, Zdravlje je moj izbor i Trgovanje ljudima.
Voditeljica je županijskog vijeća pedagoga osnovnih i srednjih škola Bjelovarsko-bilogorske i Koprivničko-križevačke županije te županijska koordinatorica za školske preventivne programe. Ornela je vrijedna, ljubazna i plemenita osoba koja u svemu što radi djeluje za opće dobro svoje zajednice i svakako zaslužuje ovu kandidaturu!

Dobrotvorka – nagrada za ženu dobrotvorku godine © 2011. Zaklada Zamah. Sva prava zadržana.